Nog meer ontdekken!

Dankzij de Mii-personages met wie je kunt communiceren, en de Poké Diamonds om de spelmogelijkheden uit te breiden, kun je op vele manieren nog meer uit Pokémon Rumble World halen.

Mii-bezoekers

Behalve jouw Mii-personage bezoeken ook de personages van andere spelers jouw kasteelstad via StreetPass. Als je je Nintendo 3DS-systeem met het internet verbindt, kunnen Mii-personages van spelers overal ter wereld jouw kasteelstad bezoeken. Je kunt in je spel bezoek krijgen van Mii-personages van andere spelers die Pokémon Rumble World op hun Nintendo 3DS-systeem gedownload hebben en het spel spelen. Mii-personages die aankomen, geven jou een cadeau.

Avonturen met Mii-personages

Jouw Mii-personage en de Mii-personages van de spelers die je onderweg tegenkomt, maken hun opwachting in je spel. Het is voor het eerst in de reeks Pokémon Rumble World-spellen dat Mii-personages en Pokémon samenspelen en samen avonturen beleven.

Red Mii-personages!

Mii-personages kunnen tijdens een avontuur aangevallen worden door wilde Pokémon. Als je de Mii-personages helpt, zullen ze je tijdens gevechten ondersteunen. Mii-personages die aankomen, geven je een cadeau. Werp een blik op enkele items die je kunt krijgen.

Verzamel ze allemaal!

Hoe meer soorten Pokémon je verzamelt, hoe hoger de avonturiersranking van je Mii wordt. Wanneer je avonturiersranking omhooggaat, biedt de shop je meer producten aan en doen er sterkere Pokémon in de avonturen mee.

Krijg hulp van bezoekers!

Gebruik functies zoals StreetPass, SpotPass en Call Someone Online om hulp te krijgen van spelers in de buurt en van online vrienden. Ze kunnen je misschien items geven die je bij je avontuur kunnen helpen. Red tijdens gevechten Mii-personages van je vrienden en krijg grote beloningen.

Vergroot spelmogelijkheden met Poké Diamonds

Poké Diamonds maken je avonturen nog gemakkelijker en spannender. Je kunt ze op verschillende manieren verkrijgen. Je kunt ze bijvoorbeeld aan het begin van het avontuur krijgen en wanneer je met Mii-personages praat die via StreetPass naar de kasteelstad zijn gekomen. Je kunt ze ook via Nintendo eShop in de shop in de kasteelstad kopen.

Wat je met Poké Diamonds kunt doen

Je kunt met Poké Diamonds vele verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld extra functies krijgen in de shop in de kasteelstad. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer producten de shop aanbiedt, zoals heteluchtballonnen die je naar speciale avonturen brengen, en Pokémon-huizen die het aantal Pokémon vergroten dat je onder je hoede kunt hebben.

Gebruik Poké Diamonds om door te gaan

Poké Diamonds kunnen gebruikt worden om een avontuur te blijven spelen wanneer de HP van je Pokémon op zijn, en om ballonnen op te blazen die na gebruik leeg zijn gelopen.

Back to Top
Close

Je staat op het punt een site te verlaten die wordt beheerd door The Pokémon Company International, Inc

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.