Een wereld vol Pokémon-plezier!

In Pokémon Rumble World beleef je veel actie en verbazingwekkende avonturen. Verken het uitgestrekte koninkrijk en ontmoet Toy Pokémon. Help de koning door met Toy Pokémon te vechten en vriendschap te sluiten en door ze te trainen. Via intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen kunnen spelers van alle leeftijden zich helemaal uitleven.

Ontdek elke Pokémon!

Vecht in meer dan 80 avonturen met je Toy Pokémon tegen wilde Toy Pokémon. Speel een avontuur opnieuw om vriendschap te sluiten met de 719 Pokémon die in Pokémon Rumble World voorkomen. Dat zijn alle Pokémon die tot en met Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire hun opwachting hebben gemaakt.

Vriendschap met Pokémon sluiten

Wanneer je een van de wilde Pokémon verslaat die je in een avontuur ontmoet, wordt hij soms je vriend. De Pokémon met wie je vriendschap sluit, kunnen meteen vechten als je van deze nieuwe Pokémon de Pokémon maakt met wie je speelt. Zelfs bij Pokémon van dezelfde soort heeft elke Pokémon zijn eigen kracht en aanvallen. Denk er dus van tevoren goed over na wie je favoriete Pokémon wordt.

Op verzoek van de koning

Je verhaal begint in het koninkrijk van de Toy Pokémon. De koning ontbiedt jouw Mii-personage en vertelt hoezeer hij ervan baalt dat hij slechts één Pikachu heeft, terwijl een mysterieuze tovenaar heel veel Pokémon heeft. De koning wil daarom dat jij hem helpt die tovenaar de loef af te steken door meer Pokémon te verzamelen. Hij leent jou zijn Pikachu zodat je aan je avonturen kunt beginnen.

Vlieg over het koninkrijk!

Je hebt een heteluchtballon nodig om in de gebieden te komen waar de Pokémon zijn. Ballonnen brengen je naar de verschillende avonturen, waar je talrijke Pokémon kunt verzamelen. In welk avontuur je in een bepaald gebied belandt, wordt bepaald door een rad van avontuur. Je hebt dus wat geluk nodig om in een avontuur terecht te komen met Pokémon die je wilt verzamelen.

Vechtstrategieën

Gebruik Pokémon-gevechtstechnieken zoals supereffectieve aanvallen om succes te hebben. Wissel tijdens gevechten tussen Pokémon en laat de Pokémon vechten op die op dat moment het meest geschikt is. Houd met items zoals HP Restore het gevecht aan de gang.

Megageëvolueerde Pokémon doen mee aan het gevecht!

Zoek verbazingwekkende megageëvolueerde Pokémon op zoals Mega Sceptile, Mega Blaziken, Mega Swampert en Mega Rayquaza. Je kunt zelfs de sterke Primal Groudon en Primal Kyogre tegenkomen. Stel alles in het werk om erachter te komen hoe Toy Pokémon kunnen mega-evolueren of Primal Reversion kunnen bereiken.

Verzamel (P)

Verzamel tijdens je avonturen. Ga daarna naar de kasteelstad om uit te geven wat je hebt verdiend. Leer je Pokémon aanvallen, koop items en doe nog veel meer.

Back to Top
Close

Je staat op het punt een site te verlaten die wordt beheerd door The Pokémon Company International, Inc

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.